Opdateres lb

 

SPONSOR KØRER BILERNE REGLER TEAMET BAG LINKS KONTAKT COPY RIGHT

DATO

EVENT

BILLEDE LINK

26-27 April 2008

Test dage på Jyllandsringen i forbindelse med Ferrari Days.                                        

Der blev testet filttigt i DTC gruppen hele weekenden, både af Granlund og Jensen. Begge nåede tilfredsstillende tider, med de tilpasninger som nu skal til.       ADVAN CUP deltageren fra Team ARTS.  Lars Højris kommer først på banen igen i forbindelse med åbnings løbet d. 3-4 Maj, igen på Jyllandsringen    

Billeder af Biler og Kører fra Team ARTS fra pågælende Weekend ses her.

 

   

03-04 Maj 2008

1. Afdeling- Åbningsløbet 2008 på Jyllandsringen ved Silkeborg.

Lørdag! Kom Højris så på banen, under selve træningen lykkedes det Lars at sætte den hurtigeste tid, ikke helt så godt gik det under kvalifikationen, men en flot 7. plads blev det til, kun et sekund var der mellem den hurtigst, Kent Iversen og ned til Lars på 8. pladsen. Tidstagningen i DTC! her kom Ronni Jensen ind på en 22. plads skarpt forfulgt af Team makkeren Petter Granlund på en 24. plads, med kun 1/10 sek mellem dem. De klør på igen søndag :-)

Søndag! Lars Højris, tog nok et par trin op ad rangstigen, som spået af Team Chefen, Lars Vendelbo. En flot placering som nummer 5 blev det til i søndagens kvalifikation.

Nye udgave af fotoalbum nu lagt ud, 07-05-2008 ses også her

 

           

17-18 Maj 2008

2. Afdeling- Kronjylland løbet på Ring Djursland i Himmerland.

En amputeret ARTS team stiller op her i weekenden, hvor Ronni Jensen har meldt afbud, grundet sygdom, god bedring til Ronni, men ellers er der lagt op til en ekstrem spændende weekend på en af Danmarks måske nok sværeste, men også korteste baner, hvor afkørsler hører til dagen begivenheder, men netop på det punkt er banen på Djursland forbedret, så sikkerheden skulle være i top for såvel kører som fotografer og publikum. Banen på Djursland er for øvrigt den eneste i Nordeuropa med ”bakket” terræn som er godkendt til DTC serien, der ses frem til spændende Weekend,   for øvrigt er der langt billeder ud, med de afkørsler der er oplevet indtil videre i 2008, disse kan ses under mappen som mystisk nok har fået navnet ”sandkasse RALLY” :-)  

Lørdagen og ikke mindst Søndagen på ringDjursland gav noget af en overraskelse især for Højris, han kæmpede sig frem til en podieplads og deraf Pokal, men også en defekt gearkasse i dagens sidste løb, om søndagen satte en stopper for den videre frembrusen, lidt træls, som det hvis kan udtrykkes, men trods alt en tilfreds Højris kunne vende hjem med en Pokal under armen, forøvrigt den første nogen sinde.

Petter Granlund, rykker videre op i klassementet for private DTC kører, han ligger nu på en 6. plads. Petter levere en stadig stabil kurve opad, uden at indvoldvere sig i alt for skarpe dueller, som til tider kan giver buler og ikke mindst afkørsler.. så god stabil og ikke mindst sikker kørsel, er hvad der lige nu kendetegnet hr. Granlund.

Team ARTS"s Chefen Lars Vendelbo var godt tilfreds med løbet på Djursland..

Flere billeder her fra Djursland..

 

07-08 Juni 2008

3. Afdeling- Juniløbet på Jyllandsringen ved Silkeborg.

Juni løbet på Jyllandsringen, kom i den grad til at foregå i sommervejr, luft var 28 grader og asfalten blev målt til 55 grader, noget af en opgave for et hold bløde racerdæk, om det var varmen der var skyld i Petter Grandlund ikke rigtig fik den ønskede fart i 407"eren eller om det var mekanikken, står indtil nu, hen i det uvisse, men vognen havde ikke lige det der skulle til i denne weekend, der arbejdes helt sikker på løsning lige nu.

Ikke meget bedre så det ud for Lars Højris, der stillede op en 307 hvor undervognen havde en defekt, den defekte del kunne ikke fremskaffes til weekenden, så det var med krydsede fingere, bilen blev kørt frem til banen, under det første heat tog Lars føringen fra starten og holdte denne placering de første omgange, men undervognen drillede så meget, at det kneb Lars, at for det rigtige bid rundt i kurverne, løbet sluttede med Lars på en 3. plads, altså igen en podie placering, den anden i år :-)                                                  En lidt træls oplevelse blev det også til for Lars, da han blev idømt straf point, grundet en lille let påkørsel af Holmgaards Seat, skæbnen ville netop, at Seat"ens motor nogle få meter derefter stod af, i en røgsky, dommerne måtte således have troet det var Lars der havde skylden,,, billederne fra løbet viser dog lidt noget andet...

Billederne fra Løbet, og en ikke påkørsel ses HER.

 

           Billede Link dukker op :-)

LINK TIL BILLEDER HER

 

28-29 Juni 2008

4. Afdeling- Padborg Open på Padborg Park ved Padborg.

Det blev en hård weekend med masse af sammenstød og buler, heller ikke Team Arts gik fri, både Petter Granlund og Lars Højris, blev tildelt nogle visuelle ændringer på deres biler, (kan ses på billederne).                                                                                          Petter Granlund, formåede at rykke op i privatkørernes mesterskab, til en samlet 7. plads, nok mest hjulpet af han helst holder sig udenfor de "dogfights" der til tider kæmpes, men også en yderst pæn fart på bilen drev han op i mesterskabet.

Lars Højris, havde måske det, der må kaldes en "træls" weekend, en baghjuls ophæng satte sine begrænsninger i tidskørslen, og Lars måtte tage til takke med en start-plads som nr 6. om søndagen (lidt uvant efter de gode weekend"er tidligere), i det første løb, blev han påkørt i den første kurve, og røg ned bagerst i feltet, hvorfra han kæmpede med at komme op, skulle hilse og sige der ikke blev givet nogen plads overhovedet.  I søndagen anden løb var der igen ballade, Lars"s bil blev ramt, så enhver pladesmed ville blive misundelig, det lykkedes han at fuldefører løbet, men weekenden kostede nok og lige et par placeringer, det var det sidste løb inden sommerferien,                                  Men bilerne trænger hvis også til lidt ro. 

Billeder fra Padborg Park kan ses HER.

 

 

Billede Link.

 

 

16-17 August 2008

5. Afdeling- Grand Prix Danmark på Jyllandsringen ved Silkeborg.

Fredagens tidstagning blev for Lars Højris ikke lige noget at råbe hurra for,
han sluttede nede på en 9. plads, lidt skuffende med de forberedelser som ellers var
foregået sommerferien igennem, til Lørdagens første løb kunne han (efter en god
kvalifikation tidligere på dagen)
starte som nr to i opstillingen, her fra viste Lars så hvor hvordan det skulle
gøres, med en kanon start, indtog han første sving foran Peter Olsen, Lars forblev
i front hele løbet igennem, og enda lagde en hel del afstand ned til de andre
deltagere i Advan Cuppen, Lars satte også hurtigst omgangstid på 1:20,209
Søndagens løb blev straks til noget af en gyser, da Højris faldt helt ned på
en 9. - 10. plads, fordi han åbenbar valgte at børste tænder på gearkassen, i
forbindelse med starten, løb blev herefter noget mere intens, nu var
det ikke længere bare paradekørsel oppe foran, der blev kæmpet virklig hård,
(for de som kunne følge løbet ude på lægterne var det helt klar det bedste
Advan Cup løb i År, spændning hele løbet igennem) Lars fik kæmpet sig op
på en 3. plads, og måtte for anden gang op på podiet.
Lars Højris har nu opnået hvad han selv og Teamet håbede på, med
en indtil nu samlet 5 plads, der er 10 point op til Anders Majgaard på 4. pladsen
, så mon ikke der bliver mulighed endnu mere godt race :-)

Petter Grandlund Var også på banen i DTC løbene her i weekenden han viste at
privat kørerne også har sin berettiglse inden for DTC, han kørte som altid
med fornuft, og fik hentet nogle gode tider ind, men i Søndagens sidste løb,
fik Granlund kun lov at være på banen i to omgange da han endte i sandfanget
for enden af langsiden, lidt "træls" da bilen syntes at være en "tak" bedre efter
de ændringer der har været foretaget på bilen, over sommerferien.
Granlund ligger nu på en 9. plads i den samlede stilling.

Næste løb køres i Sverige, Sturup Raceway, hvor Lars får 60 kilo ekstra at
slæbe rundt med, (ja ikke ham, men bilen får dem, succes balast)
Petter Granlund, skulle ha" fået sandet skovlet ud af bilen, så han er også klar..

Billederne fra BOSCH GP weekenden på Jyllands ringen ses HER

Billederne fra alle løbene "so far" ses HER

 

 

06-07 September 2008

6. Afdeling- Copenhagen Grand Prix på Sturup Raceway ved Malmø, Sverige.

Lars Højris er eneste deltagende, fra Team ARTS, på Sturup RaceWay i denne Weekend

Så al opmærksomhed rettes narturligvis på han.  Lørdagens tidstagning rakte til en placering som nr 5, til Søndagens første løb, han nåede endda at kontrollere om bilen var spændt ordenlig sammen, da han var en tur i Autoværnet "ups" Højris :-)  Nå men bilen er klar til i morgen, forsikere Team Chefen på telefonen. :-)                    

Søndagens første løb startede i regn og byger, så det blev til første gang i år hvor der blev kørt med regndæk.. Lars nåede en 7. plads i dette løb

Andet løb på Sturup, gik heller ikke helt, som ønsket, bilen fik en hoppe tur, så det rev bundkaret af bilen, så var det slut...

Billederne fra Sturup Raceway, Sverige ses HER

 

 

20-21 September 2008

7. Afdeling- Padborg Super Prix på Padborg Park ved Padborg.

(Fredag 19-09-08) Arts stiller op med begge Peugeot 407"ere i denne weekend, Klaus Verner (en af bagmændene) i ARTS og Rene Rasmussen vil "forsøge" sig i DTC løbene, (Førsøge), hermed ment det er henholdsvis 3 og 1 år siden de begge har været på banen, hvis man ser bort fra de test de er kørt i løbet af ugen, men begge kører ser frem til deres comeback, og nu er det jo ikke Hr. Hvemsomhelst, der får lov at fyrer en DTC bil af såeeee? bare "klampen" i bund :) drenge                       Lars Højris, (ADVAN) har også fået bilen klar igen, efter en mindre heldig weekend i det svenske.  Der skulle således være olie på motoren igen, og test i løbet af ugen, har vist der er særdeles god skub i vognen...  Lars ligger stadig på en 5. plads her før weekenden...

(lørdag 20-09-08 kl. 16,53) Tidstagningen. Advan Cup.. Lars satte 3. bedste tid, mindre end 3/10 sek. efter førende Kent Iversen. Det giver så en 3 plads til start i morgen søndag.    I DTC opnåede Rene Rasmussen med nr 77 på bilen, en 15 plads med en hurtigst omgangs tid på 1:03,226         Klaus Verner med nr 88 på bilen opnåede en 22 plads, disse placeringer vil også være deres start opstilling i morgen.

(mandag 22-09-08)  Lad det være sagt med det samme,, Højris hev nok en pokal med hjem, den 5. i år. så der skal nok skares et skykke i vindueskarmen for at blive med at få plads til dem alle, :-) så lige nu står der 5:5 til Lars, en forsat placering og en pokalbeholdning på 5, at tro på en samlet placering højere end 5 i år, er nok tvivlsom, men ikke umulig, hvis tingene "flasker" sig, Kent Iversen er sikret 1. pladsen på nuværende tidspunkt, men Bruno Rasmussen der ligeledes kører  Peugeot 307 ligger 20 point foran Lars, så måske kan en 4. plads nåes endnu?

De to DTC biler fra ARTS, var også på banen i denne weekend, Klaus Verner testede lige den ene 407"eren i opvarmnings heatet, endog så meget han røg en tur ud i sandkassen, efter nogen tids graven fik de bilen frem i dagslyset igen, men bilen kom ikke på banen mere denne weekend, (der var bare sand over alt). Klaus V fik ingen men af den tur.... Rene Rasmussen kørte som tidligere nævnt den anden 407, han havde nok lidt mere styr på HK erne,,, trods alt, han gennemførte "næsten" hele weekenden, hvis vi ser bort fra det sidste løb, der røg han så vidt vides i nogle motor problemer, men hvad der måske kunne påpeges, var det første løb der blev kørt, hvor Rene gav "profferen" (som de hvis selv kalder det), kam til håret, i hvertfald var der en som ikke umiddelbar syntes privat kørerne skulle være så meget fremme i skoene som Rene var, efter en af svingene kom det til en mindre sammenstød, hvor en Hr. Poulsen røg af banen. Denne Poulsen tilkendgav sin mening på en måde, som det oftes ses i tegneserier, illustreret med hammerhoveder og lynnedslag, det var der nu ikke nogen mening i, og slet ikke efter der kunne fremvises foto af hele forløbet, der klart viser Rene på intet tidspunkt var i nærheden af, at røre Poulsens vogn.. men skal lige hilse og sige det kunne ses på Rasmussens bil, at der havde været kørte nogen ind foran ham...

Billeder af den pokal tyngede Højris, samt hele billedeserien af Rasmussens ballade med en Hr. Poulsen, kan ses HER

 

 

Højris med den 5. Pokal

 

 

 

11-12 Oktober 2008

8. Afdeling- DM Finalen på Jyllandsringen ved Silkeborg.

Så er der Kommet Billeder ud fra DM Finalen. :-)

Desværre fik jeg ikke adgang til banen om søndagen, men lidt billeder blev det da til..

Billederne ses HER

For kommentar til weekenden se evt www.motorsporten.dk eller under www.dtc-net.dk

Under DTC-net hjemmeside ses der forøvrigt også to beskrivelser, af henholdsvis Simon Øland styrt på motorcykel og Ole Eberhards møde med et autoværn, som undertegnet har leveret billeder til. :-)

 

 

 

18 Oktober 2008

Eventdag på Padborg Park med highspeed kørerture i Team Arts racer biler..

Billeder fra Event dagen på Padborg Park er lagt ud.

Dagen bød på et regnvejr uden lige, men det gav nogle ret fede udskridninger, både for profferne, men også for de private (gæsterne) der fik lov at lufte deres biler på banen.

Billederne fra dagen ses HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jesper A Andersen 2008

Opdateres lb